Webdesign Amsterdam

Wil je je online zichtbaarheid vergroten en conversies binnenhalen? Met onze jarenlange ervaring in webdesign helpen we je daar graag bij. Door persoonlijke aandacht en de scherpe blik van onze designers, komen we samen tot een mooi ontwerp als eindresultaat. Own Identity is het webdesignbureau voor Amsterdam en omgeving.

Contact opnemen

Designs op maat

Het ontwerp is altijd uniek en sluit naadloos aan op je bedrijf

Responsive design

Onze websites zijn geoptimaliseerd en op ieder apparaat te gebruiken

10+ jaar ervaring

Met onze jarenlange ervaring hebben we een hoop kennis in huis

Beheer in eigen handen

Wil je zelf pagina’s aanpassen of aanmaken? Dat kan! Of wij beheren de website voor je

Genereer resultaat

Wat het doel voor de site ook is, we regelen het voor je

Hoge laadsnelheid

Onze websites zijn altijd razendsnel omdat we alles zelf ontwikkelen

Ons proces

Overleg en ontwerpen

Een website is als een visitekaartje, het moet uw klanten vertrouwen geven en hiernaast makkelijk werken. Een goede website begint bij een goed design. Deze moet er niet alleen aantrekkelijk uitzien, maar ook bij de uitstraling van het bedrijf passen. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst met jou in gesprek (in Amsterdam of daarbuiten). Daarna zorgen we dat de bestaande of nieuwe huisstijl foutloos aansluit bij het webdesign dat we ontwerpen.

Bouwen van site

Zodra het webdesign klaar is, kan het programmeren beginnen. Met moderne technieken bouwen we een responsive website die werkt op desktop, smartphones én tablets. We nemen je mee in dit proces en geven je toegang tot de testomgeving zodat je kan zien hoe het ontwerp ‘tot leven komt’. De website wordt uitgebreid getest waarna deze uiteindelijke live gaat.

Optimaliseren na livegang

Nadat de website live is gegaan, begint het werk eigenlijk pas. Hoeveel bezoekers krijg je, is de site goed vindbaar via Google en waar klikken bezoekers allemaal op? Bij het maken van het webdesign houden we hier al rekening mee, maar als de site online staat zien we pas de echte data. Het monitoren en optimaliseren van de site nemen we daarom graag op ons.

Meer weten?

Meer weten over ons proces?

Neem contact op

Onze klanten

De ervaringen van onze samenwerkingen

De mensen bij Own Identity denken met je mee, een heel prettig bedrijf om mee samen te werken.

Gabrielle
Van Mossel Hoortoestellen

Mijn samenwerking met Jonathan van Own Identity was super! Voor mijn nieuwe website had ik een kort ontwikkeltraject voor ogen, en dat is helemaal gelukt. Binnen 6 weken gingen we van idee naar lancering.

Marèse
Tekstbureau STREEP

Jonathan levert kwaliteit, in zijn manier van werken en met zijn producten. Hij streeft naar perfectie en zet daardoor vaak dat stapje meer.

Anne-Beth
Trainingsbureau Signaal

Onwijs goede en persoonlijke service. Jonathan heeft voor ons meerdere dingen ontworpen en alles verliep vlekkeloos.

Mike
Geus Diervoeding

Over ons

Own Identity heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het maken van websites en webdesign. We werken voor vele kleine en middelgrote bedrijven, verspreid door heel Nederland. Van complete sites tot drukwerk en SEO: we helpen je graag.

Meer over ons

Onze steden

Hier zijn we nog meer werkzaam: